ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
کتاب
الکترونیکی دستور پخت انواع کیک
کیک گونهای شیرینی است که خاستگاه
اروپایی دارد. اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان
وجود داشتهاست، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین
بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که از
میانه سده هیجدهم به وجود آمدهاست. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای
هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند.
دستور کیک هایی
که در این مجموعه توضیح داده شده عبارتند از:
آشنایی با روش تهیهی
شیرینی خرمایی
پای سیب
پای کدوی حلوایی
پای نارگیل
پنکیک با
روغن کانولا
پنکیک ذرت
پای سیب
چیز کیک سخچالی
پیتزای میوه جات
تارت
توت فرنگی
خمیر فوندانت
دونات آب سیب
رول کیک
رولت گردویی
رولت
گلابی
ساوارین میوه
شیرینک دارچینی
کیک فندقی
فاندانت شکلات
کاپ
کیک پستهای
کاپ کیک خرما
کلوچه جادویی
کلوچه ایتالیایی
کوماج
گردویی
کیک انار مخصوص شب یلدا
کیک ایتالیایی
آناناس وارونه
کیک
آناناس
کیک باقلوا
کیک بروانی
کیک چیپس شکلاتی و پسته
کیک
قهوه
کیک خامه ای با توت فرنگی
کیک خرمالو
کیک ریواس
کیک سیب و
مربای زردآلو
کیک سیب هلندی
کیک شربتی
کیک شکلاتی به شکل قلب
کیک
شکلاتی نارگیلی
کیک عسلی
کیک فنجانی شاتوت و لیمو
کیک گردویی با
موز
کیک گلاب با طعمی متفاوت
کیک گلابی
کیک مرغ
کیک ماکارونی
کیک
مغزها
کیک میوه ای ساد و خوشمزه
کیک وانیلی با سس موز
کیک وانیلی
با ماست
کیک هلو و شکلات سفید
کیک هویج
کیک یزدی
کیک شیفون
کیک
لیمو
مافین آلبالو
مافین شکلاتی
مافین موز
نان ذرت شیرین
نان
گیسو
باقلوا سه رنگ
کدوحلوایی در مایکروویو
خامه پفی برای تزیین
روی کیک
کرم پاتیسیر
کرم شاتوت
کرم قهوه
کرم کره
کرم
نارگیلی
کره ای شکلاتی