امیروزسافت, دانلود رایگان نرم افزار و مقالات تخصصی پیراپزشکی . . . amiroozsoft

دانلود سریع و معرفی نرم افزار و مقالات تخصصی پیراپزشکی

امیروزسافت, دانلود رایگان نرم افزار و مقالات تخصصی پیراپزشکی . . . amiroozsoft

دانلود سریع و معرفی نرم افزار و مقالات تخصصی پیراپزشکی

بیانیه موزه ملی انگلیس درباره تقلبی بودن منشور کوروش

http://s1.picofile.com/file/6210585510/0CyrusCylinder_1_.jpg


چندی پیش از سوی برخی رسانه‌ها، خبری مبنی بر غیر اصل بودن منشور کوروش که 19 شهریور از موزه بریتانیا به موزه ملی تهران منتقل شد انتشار یافت.

موزه ملی بریتانیا طی روزهای اخیر در سایت رسمی خود به آدرس www.britishmuseum.org بیانیه‌ای را منتشر کرده است.


بقیه در ادامه ی مطلب

برای بهتر باز شدن بلاگ توصیه میشود که از مرورگر fire fox استفاده شود

در صورت باز نشدن ادامه مطلب,روی ادامه ی مطلب کلیک راست کرده و بر روی open link in new tab کلیک کنید تا به ادامه ی مطلب بروید


در این بیانیه آمده است: "نمایشگاه منشور کوروش در تاریخ 12 سپتامبر 2010 در موزه ملی ایران افتتاح شد. این نمایشگاه بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفت به طوری که از تاریخ 12 سپتامبر تا 22 اکتبر 77 هزار و 366 نفر از این نمایشگاه دیدن کردند. با توجه به موفقیت این نمایشگاه بسیار باعث تأسف است که از خبرنگاران در اینترنت این طور عنوان کرده‌اند که کپی منشور کوروش به تهران فرستاده شده است. "

تفاوت در عکس‌های منشور کوروش به خاطر "مرمت " است

 موزه بریتانیا در ادامه این بیانیه می‌افزاید: " هیأت امنای موزه بریتانیا بسیار مایل است تا مسئله کپی‌بودن منشور را به بهترین وجه ممکن تکذیب کند. پیش از بازگشایی نمایشگاه از گروهی از متخصصان ایرانی دعوت شد تا به بررسی شی‌ء بپردازند و این گروه اصالت شی‌ء را تأیید کردند. "

طبق بیانیه موزه بریتانیا "بروز این اشتباه به این خاطر بود که منشور اخیراً مورد مرمت قرار گرفته است و به همین خاطر شکل منشور در عکس‌های مختلف متفاوت است. کار مرمت بر روی این شی‌‌ء و اشیاء دیگر یک کار مداوم در موزه بریتانیا است تا در حد امکان به اشیاء استحکام ببخشند به طوری که برای ارسال مشکلی نداشته باشند. "

منشور کوروش، تاریخ خاورمیانه در یک شی‌ء است 

موزه بریتانیا 10 سپتامبر 2010 نیز در بیانیه‌ای دیگر مسئله انتقال منشور کوروش به ایران را "یک لحظه تاریخی و مهم در تاریخ خاورمیانه " عنوان کرده است.

بر اساس اعلام موزه بریتانیا "این اقدام موزه بریتانیا برای جبران نمایشگاه امپراطور فراموش شده و شاه عباس صفوی موزه ملی ایران در سال 2005 بود. "

طبق اطلاعات موزه بریتانیا که در این بیانیه به آن‌ها اشاره‌ شده است: "در سال 1258 شمسی (1879 میلادی) به هنگام کاوش‌های باستان‌شناسی هیئت بریتانیایی در محوطه باستانی بابل در بین‌النهرین هرمزد رسام باستان‌شناس بریتانیایی این استوانه گلی را یافت و از آن تاریخ به بعد منشور در موزه بریتانیا نگهداری می‌شود.

دو قطعه دیگر از منشور کوروش در قرن نوزدهم در هنگام کاوش‌های باستان‌شناسی در موزه بریتانیا در نزدیکی بابل پیدا شد. طبق نظر کارشناسان این قطعه‌ها دارای متن یکسانی بوده است. قطعه‌ها نشان می‌دهند که منشور کوروش قطعا اعلامیه بوده است که در سرتاسر امپراطوری‌ فارس توزیع شده بود.

همان‌گونه که نیل مک گریگور رئیس موزه بریتانیا گفت: شما می‌توانید قطعاً بگویید که منشور کوروش تاریخ خاورمیانه در یک شی‌‌ء است و این منشور وسیله‌ای برای اتصال به گذشته‌ای مشترک بین همه ما و لحظه‌ای مهم در تاریخ به وجود آمدن دنیای کنونی ما.

اشیاء قادرند که در طول زمان و مکان صحبت کرده و این شی‌ء باید تا آنجایی‌که امکان دارد با دیگران سهیم شود. باید بپذیریم که این شی‌ء قطعا بخشی از آثار باستانی جهان است. "

در بیانیه موزه بریتانیا آمده است: "امین اموالان موزه بریتانیا خواهان این هستند که تعداد زیادی از مردم این امکان را داشته باشند که این اثر را ببینند، به ویژه در ایران جایی که کوروش در آرامگاه ابدی‌اش خفته است. اگر چه روابط سیاسی بین ایران و موزه بریتانیا در حال حاضر دارای مشکلاتی شده است. به عقیده امین‌ اموالان موزه بریتانیا باید فرهنگی که بین دو کشور در طول سالها به وجود آمده است را مورد اهمیت قرار داده و روابط فرهنگی که منجر به رابطه بهتری بر مبنای گفت‌وگو، تفاهم و درک متقابل است را گسترش دهیم. "

موزه بریتانیا اضافه کرده است: "همکاران ما در موزه ملی ایران بخشی از جامعه جهانی پژوهشگران هستند که موزه بریتانیا در آن نقش مهمی بازی می‌کند.



با امیروزسافت amiroozsoft هم سر گرم شوید و هم به راحتی فقط دانلود کنید


به قول معروف: تا مارو دارین سرگرمی و دانلود کم ندارین.
حتما نظر بدین تا در راستای پیشنهادات شما معایب خودمونو برطرف کنیم
با تشکر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد